Monday till Friday: 10:00-12:00 uur – 19:00-21:00 uur

We are closed today

SPOED

Bij levensbedreigende situaties: bel 112!

Heb je dringend medische zorg nodig als Kruispost gesloten is, dan kun je altijd de Huisartsenpost (HAP) Amsterdam bellen op +31 (0)88-003 06 00. Of ga naar de spoedeisende hulp van een ziekenhuis.  

Recht op zorg

In Nederland heeft iedereen recht op zorg, ook als je onverzekerd bent of geen geld hebt. Iedereen die zorg nodig heeft gaat eerst naar een huisarts. De huisarts helpt je en als het nodig is, word je doorgestuurd naar het ziekenhuis.

Wees niet bang om naar de arts te gaan!

Heb je een dokter nodig? Kruispost is een medische post in het centrum van Amsterdam. Wij bieden een veilige plek waar je toegang krijgt tot adequate medische zorg. Onze consulten zijn vertrouwelijk: onze artsen hebben geheimhoudingsplicht en mogen je niet aangeven bij de IND of politie! 

Kruispost werkt met een inloopspreekuur. Je kunt bij ons terecht op de volgende momenten:

maandag t/m donderdag  10.00-12.00 uur en 19.00-21.00 uur  
vrijdag                                          10.00-12.00 uur en 16.00-18.00 uur 

Voor vragen buiten het spreekuur van Kruispost

Specifiek voor mensen zonder verblijfsvergunning of zorgverzekering is er een WhatsApp-hulplijn. Je kunt contact opnemen in je eigen taal. De hulplijn is iedere dag bereikbaar van 12.00 tot 20.00 uur via nummer +31 (0)6 14 45 87 81. Ook in het weekend. Kijk voor meer informatie op helpfulinformation.redcross.nl.

Over Kruispost

Kruispost is een medische post in het centrum van Amsterdam. Wij bieden een veilige plek waar je toegang krijgt tot adequate medische zorg. Onze consulten zijn vertrouwelijk: onze artsen hebben geheimhoudingsplicht en mogen je niet aangeven bij de IND of politie! 

Kruispost is er voor mensen die in Amsterdam verblijven en geen toegang hebben tot reguliere medische zorg, psychosociale hulp of mondzorg. Als je geen verblijfsvergunning hebt of onverzekerd bent, dan kun je bij Kruispost langskomen. Ook als je geen geld hebt, ben je bij ons welkom. 

Onze artsen kunnen veel voor je doen. En als het nodig is, word je doorgestuurd naar een van onze specialisten of het ziekenhuis. Voor een verwijzing naar andere hulpverleners ga je altijd eerst naar een Kruispostarts tijdens het inloopspreekuur.