Monday till Friday: 10:00-12:00 uur – 19:00-21:00 uur

We are closed today

Medische zorg

Kruispost werkt op basis van een inloopspreekuur. Je kunt naar Kruispost komen tijdens onze openingsuren. Voordat de medische post opengaat ontvang je een nummer. Zo weet je wanneer je aan de beurt bent. Bij de receptie word je ingeschreven en kan je wachten in de wachtkamer totdat de arts je komt halen. Onze zeer ervaren artsen kunnen je altijd helpen. 

Als onze artsen je verwijzen, proberen we je zo goed mogelijk voor te bereiden op je bezoek aan het ziekenhuis. Aan de hand van deze kaartjes leggen we je  uit hoe de financien geregeld zijn als je naar het ziekenhuis gaat. Zeg nooit je afspraak af omdat je bang bent voor de kosten! Ga in dat geval gewoon met ons of met het ziekenhuis in gesprek.

Mondzorg

Kruispost verleent al 15 jaar mondzorg aan onverzekerbare, ongedocumenteerde Amsterdammers. We hebben een volledig uitgeruste tandartsenkamer waar we werken met ervaren tandartsen die worden bijgestaan door studenten van de opleiding tandheelkunde van de ACTA.

Na een bezoek aan de Kruispostarts kan onze receptionist een afspraak met de tandarts voor je inplannen. Iedere donderdagmiddag zijn er tandartsen aanwezig. We vragen een bijdrage van
€ 5 – € 10,-.