Monday till Friday: 10:00-12:00 uur – 19:00-21:00 uur

We are closed today

GIVE
HELP

Stichting Kruispost is een medische post in het centrum van Amsterdam met (huis-) artsen, zorgverleners en receptionisten die op vrijwillige basis werken, vanuit een betrokkenheid bij de patiëntengroep. Wij bieden een veilige plek waar onze patiënten toegang krijgen tot adequate basiszorg, eerstelijns zorg en in beperkte mate ook tweedelijnszorg zoals tandzorg, oogzorg, psychosociale zorg en fysiotherapie. De medische zorg is aangevuld met POH-GGZ en traumatherapie.

Voor wie?

Kruispost is er voor mensen die in Amsterdam verblijven en geen toegang hebben tot reguliere medische zorg, psychosociale hulp of mondzorg. Als u geen verblijfsvergunning heeft of onverzekerd bent dan kunt u bij Kruispost langskomen.

ma t/m do – 10:00-12:00 uur 19:00-21:00 uur
vr – 10:00-12:00 uur 19:00-21:00 uur
za t/m zo – Gesloten
Adres
Stichting Kruispost
Oudezijds Voorburgwal 129
1012 EP Amsterdam
Contact

Nieuws

Boeken witte achtergrond

De Kruispost verhalenbundel is uit!
Een boek vol met ervaringsverhalen.

Nieuws
Verhalen verteld door vrijwilligers van Kruispost over hun werk en de onzichtbare mensen in Amsterdam. Flarden uit de levens van de patiënten, die leven in de schaduwzijde van de stad.
Kruispost_ongedocumenteerde schoonmakers

'We worden vertrouwd met de huizen, toch mogen we er niet zijn’

Artikelen
Duizenden migranten zonder papieren houden Nederland schoon. Ze zijn onmisbaar, maar bleven ook altijd onzichtbaar.Tot de coronapandemie ons dwong om ze op te merken.
Column De ervaring van een huisarts

De ervaring van een huisarts bij Kruispost - Marjolein Seebregts

Artikelen
Nadat ik mijn huisartsenpraktijk had overgedragen, had ik tijd om als vrijwilliger te gaan werken bij Kruispost. Een huisartsenpost waar zorg wordt geboden aan mensen zonder verzekering

Kruispost is gesloten op donderdagavond 20 juni.
Kruispost is closed on Thursday evening June 20th.